Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo

Τι κάνω αφού φτιάξω ιστοσελίδα; Τα 7 MUST Βήματα των πρώτων 30 ημερών


Πως να ξεκινήσω με την ιστοσελίδα ή Eshop μου

Η ιστοσελίδα μου είναι πλέον online, όλοι μπορούνε να την βρούνε. Τι κάνω αφού φτιάξω ιστοσελίδα; Τα 7 MUST Βήματα

Πως να ξεκινήσω με την ιστοσελίδα ή Eshop μου

Η ιστοσελίδα μου είναι πλέον online, όλοι μπορούνε να την βρούνε. Ο Developer τελειώσε με ότι ήταν απαραίτητο να γίνει. Τώρα που την έχω "στα χέρια" μου, τι κάνω ;

Οι πρώτες 30 ημέρες :

1 ) Δημιουργία λογαριασμούς σε social media

Δημιουργώ λογαριασμούς για την ιστοσελίδα μου σε όσα social media γνωρίζω και μπορώ να διαχειριστώ. Προφανώς τα σημαντικότερα είναι Facebook & Instagram. 

2 ) Γνωστοποίηση σε γνωστούς και φίλους της νέας μου δραστηριότητας

- Κάνω invite ολους τους φίλους - γνωστούς μου , φροντίζω ο κύκλος μου να μάθει το νέο μου βήμα.

- Ζητάω από φίλους να κάνουν share στα social media την ιστοσελίδα μου.

3 ) Καθημερινή ασχολία με social media

- Σε καθημερινή βάση δημοσιεύω περιεχόμενο σχετικό με την ιστοσελίδα μου. Φροντίζω να κάνω γνωστό στους γύρω μου ότι αυτό που ξεκίνησα το έχω πάρει σοβαρά, και πάνω από όλα ότι είμαι στον τομέα μου καλός ( έρευνες έχουν δείξει ότι κάποιος που ανεβάζει σε καθημερινή βάση περιεχόμενο σχετικό με το επάγγελμα-ασχολία του, έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να επιλεγεί από υποψήφιους πελάτες καθώς εμπνέει εμπιστοσύνη ).

- Για αύξηση ακολούθων αλλά και γενικότερα για να σας προσέξουν περισσότερα άτομα, μια τακτική είναι στο instagram το engagement σε posts που βρίκατε από tags σχετικά με το αντικείμενο σας. Μπορείτε να κάνετε like,comment και follow άτομα που πιστεύετε ότι μπορεί να ενδιαφερθούνε για το περιεχόμενο σας.

4 ) Blogging

Εάν έχω Blog στην ιστοσελίδα μου, φροντίζω να γράφω τακτικά άρθρα και να τα αναδημοσιέυω στα social.

5 ) Google My Business

- Δημιουργώ λογαριασμό Google MyBusiness, ώστε να είμαι καταχωρημένος στην Google επίσημα. Βοηθάει σε πολλούς τομέις, βλέπε άρθρο εδώ.

- Ζητήστε άπο άτομα εμπιστοσύνης να σας κάνουν κριτικές στον λογαριασμό σας Google MyBusiness. Ο μέσος όρος αστεριών και το τι έχουν γράψει για εσάς παίζει σημαντικό ρόλο στα μάτια ενός νέου πελάτη. Πως να πεις σε πολλά άτομα ταυτόχρονα να σου κάνουν κριτικές; Δες εδώ.

6 ) Καταχώρηση σε online καταλόγους

Καταχωρώ τον εαυτό μου σε όσους περισσότερους online καταλόγους μπορώ. Απλά αναζητώ στην Google "κατάλογος επιχειρήσεων" και έπειτα κάνω εγγραφή και καταχώρηση σε αρκετούς. Βοηθάει στο να σας βρίσκουν υποψήφιοι πελάτες, αλλά και στην θέση της ιστοσελίδας σας στην Google καθώς όλες αυτές οι καταχωρήσεις θεωρούντε Backlinks.

7 ) Διαφήμιση σε Google, Facebook, Instagram , email newsletter , SMS marketing

Κανένα αποτέλεσμα δεν έρχεται χωρίς χρόνο, κόπο και χρήμα. Αυτή είναι η αλήθεια. Το να τρέχετε παράλληλα διαφημίσεις σε συνδιασμό με όλα τα παραπάνω είναι το κερασάκι στην τούρτα. Από όλες τις επιλογές διαθέσιμες για Digital Marketing μπορείτε να διαλέξετε το πακέτο που σας ταιριάζει και που θα σας κατευθείνει η ομάδα που θα το αναλάβει. Μπορείτε να δείτε πακέτα μας εδώ.


*Θέλεις μήπως να ενημερώνεσαι όποτε ανεβάζω νέο άρθρο; Απλά κάνε εγγραφή στο newsletter !« Επιστροφή
Μέσος Όρος Κριτικής:
από Σύνολο: Κριτικές

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στον κόσμο του Ecommerce και του Digital marketing, απλά κάνοντας subscribe στο Newsletter μας!!Τι είναι ένα Theme-Template Ιστοσελίδας;
Να έχω Reviews-Κριτικές στο Eshop μου;
Πώς να βγεις στα αποτελέσματα FAQ της Google.