Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo

Το e-shop χρειάζεται Blog, και οι λόγοι είναι αυτοί :


Το e-shop σας χρειάζεται Blog - Blog στο e-shop μου

Το e-shop σας χρειάζεται Blog και οι λόγοι είναι αυτοί που θα βρείτε σε αυτό το άρθρο.

Το e-shop σας χρειάζεται Blog - Blog στο e-shop μου

Το Blog φέρνει κίνηση στο e-shop μέσω της Google

Όσα περισσότερα άρθρα έχουμε γράψει, για τόσες περισσότερες λέξεις κλειδιά κατατασσόμαστε στην Google. Η ίδια λογική ακριβώς ισχύει και για τα προϊόντα. Επομένως, το Blog φέρνει κίνηση σε ένα e-shop.

Χρησιμοποιώ το Blog για να ανακοινώνω προσφορές και ενημέρωσεις

Ναι, μπορείτε να τα ανακοινώσετε και στα social media. Η χρήση του Blog για ανακοίνωση προσφορών και σημαντικών εξελίξεων της επιχείρησης σας είναι μια διαδεδομένη τεχνική marketing, καθώς οι επισκέπτες και πελάτες σας αντιλαμβάνονται ότι το blog σας είναι σημαντικό και ότι τους ενδιαφέρει άμεσα, με αποτέλεσμα να το επισκέπτονται συχνά και να το παρακολουθούν.

Μέσα από τα σχόλια/comments στα άρθρα σας, κερδίζετε καλύτερη κατάταξη

Όσο περισσότερα και συχνά σχόλια, τόσο περισσότερη κίνηση στα μάτια της Google, τόσο περισσότερη ανανέωση περιεχομένου στα μάτια της Google και κυρίως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σχόλια ως backlinks.

Μέσα από το Blog χτίζετε το Brand name σας

Δεν θα βρείτε μεγάλο site ή e-shop το οποίο να μην περιλαμβάνει blog μέσα. Δείχνει επαγγελματισμό, δείχνει ομαδική προσπάθεια και συνεχομένη, βάζει ένα λιθαράκι παραπάνω στο να πείσει τους επισκέπτες σας που σας βρήκαν για πρώτη φορά ότι είστε σοβαρή επιχείρηση.« Επιστροφή
Μέσος Όρος Κριτικής:
από Σύνολο: Κριτικές

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στον κόσμο του Ecommerce και του Digital marketing, απλά κάνοντας subscribe στο Newsletter μας!!Αρθρογραφία και Digital Marketing | Μία από τις καλύτερες στρατηγικές με 0€ κόστος
6 Πράγματα που πρέπει να αποφύγεις στο eShop σου [2023]
Πως να επιλέξω το όνομα-Domain της ιστοσελίδας μου;