Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo

Εκπτώσεις "buy x get y" : Πως να τις χρησιμοποιούν τα μεγάλα eShop παγκοσμίως;[2023]


Εκπτώσεις "buy x get y" : Πως να τις χρησιμοποιούν τα μεγάλα eShop παγκοσμίως;[2023]

Εκπτώσεις "buy x get y" στο eShop μου, πως να τις χρησιμοποιήσω για αύξηση πωλήσεων, πως τις χρησιμοποιούν τα eshop παγκοσμίως;

Εκπτώσεις "buy x get y" : Πως να τις χρησιμοποιούν τα μεγάλα eShop παγκοσμίως;[2023]

Εκπτώσεις "buy x get y" στο eShop μου : Πως να τις χρησιμοποιήσω

Σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο του e-commerce, η χρήση αποτελεσματικών τεχνικών εκπτώσεων μπορεί να αποτελέσει το μυστικό όπλο για την αύξηση των πωλήσεων σας. Από τον κλασικό συνδυασμό 1+1 έως τις προσφορές Black Friday, σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε και θα προτείνουμε τη βέλτιστη χρήση αυτών των τεχνικών εκπτώσεων για να αυξήσετε τις πωλήσεις στο eshop σας.

Διάσημες ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν τεχνικές marketing "buy x get y":

Amazon: Προσφέρουν προσφορές όπως "Αγοράστε 2, λάβετε 1 δωρεάν" ή "Αγοράστε 3, λάβετε έκπτωση 30%" σε επιλεγμένα προϊόντα, ενθαρρύνοντας τους πελάτες να αγοράσουν περισσότερα προϊόντα και να επωφεληθούν από τη συμφωνία.

Sephora: Η Sephora προσφέρουν προσφορές όπως "Αγοράστε 2 προϊόντα περιποίησης δέρματος, πάρτε 1 μίνι δωρεάν" ή "Αγοράστε ένα makeup, πάρτε ένα δωρεάν πινέλο μακιγιάζ" για να παρακινήσουν τους πελάτες να κάνουν επιπλέον αγορές και να δοκιμάσουν νέα προϊόντα.

Best Buy: Η Best Buy πουλάει ηλεκτρονικά είδη, χρησιμοποιεί την τεχνική "buy x get y" για να προσελκύσει πελάτες. Συχνά προσφέρουν προσφορές όπως "Αγοράστε φορητό υπολογιστή, αποκτήστε δωρεάν εκτυπωτή" ή "Αγοράστε μια τηλεόραση, αποκτήστε ένα Soundbar με έκπτωση 50%", παρέχοντας στους πελάτες προστιθέμενη αξία και ενθαρρύνοντάς τους να αγοράσουν συμπληρωματικά προϊόντα.

Target: Η Target συχνά παρουσιάζουν προσφορές όπως "Αγοράστε 1, λάβετε 1 έκπτωση 50%" σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων, όπως ρούχα, παπούτσια ή οικιακά είδη, παρακινώντας τους πελάτες να αγοράσουν περισσότερα προϊόντα και να επωφεληθούν από τη μειωμένη τιμή.

Walmart: Η Walmart, μια πολύ γνωστή πολυεθνική εταιρεία λιανικής, χρησιμοποιεί την τεχνική "buy x get y" ως μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ της. Προσφέρουν προσφορές όπως "Αγοράστε 2, λάβετε 1 δωρεάν" σε επιλεγμένα είδη παντοπωλείου ή οικιακά είδη πρώτης ανάγκης, ενθαρρύνοντας τους πελάτες να εφοδιαστούν με είδη που χρησιμοποιούν τακτικά και να επωφεληθούν από την εξοικονόμηση κόστους.

Οι πιο συχνές "buy x get y" προσφορές που συναντάμες στα ecommerce websites :

1. Συνδυασμός 1+1: Buy 1 get 1 free

Ο συνδυασμός 1+1 είναι μια από τις πιο απλές και αποτελεσματικές τεχνικές εκπτώσεων. Προσφέροντας ένα προϊόν δωρεάν με την αγορά ενός άλλου, ενθαρρύνετε τους πελάτες να αυξήσουν το καλάθι αγορών τους και να δοκιμάσουν νέα προϊόντα. Επιλέξτε προσεκτικά τα προϊόντα που θα συμπεριλάβετε σε αυτήν την προσφορά, επικεντρώνοντας σε αυτά που συμπληρώνουν ή ενισχύουν το κύριο προϊόν που πωλείτε.

2. Συνδυασμός 2+1: Buy 2 get 1 free

Αυτή η τεχνική εκπτώσεων μπορεί να ενθαρρύνει τους πελάτες να αγοράσουν περισσότερα προϊόντα από ό,τι είχαν αρχικά σκοπό. Αυτός είναι ο στόχος. Είναι ιδανική για προώθηση νέων προϊόντων ή αύξηση της ποσότητας των πωλήσεων σε συγκεκριμένα προϊόντα.

3. Συνδυασμός 3+1: Buy 3 get 1 free

Η προσφορά 3+1 είναι παρόμοια με την προηγούμενη, με τη διαφορά ότι στατιστικά έχει μεγαλύτερη επιτυχία όταν χρησιμοποιείται σε προϊόντα με χαμηλότερη τιμή.
« Επιστροφή
Μέσος Όρος Κριτικής:
από Σύνολο: Κριτικές

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στον κόσμο του Ecommerce και του Digital marketing, απλά κάνοντας subscribe στο Newsletter μας!!3 Εκπληκτικά πράγματα που δεν ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε με τη Google !
Συμβουλές για αύξηση πωλήσεων στο eShop σας [2023]
Τι κάνω αφού φτιάξω ιστοσελίδα; Τα 7 MUST Βήματα των πρώτων 30 ημερών