Κατασκευή e-shop
Custom Websites
logo

One Page Ιστοσελίδες | Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!


One Page Ιστοσελίδες | Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Τι είναι μία Μονοσέλιδη-One Page Ιστοσελίδα;Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα One Page-Μονοσέλιδων Ιστοσελίδων.

One Page Ιστοσελίδες | Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

One Page(Μονοσέλιδες) Ιστοσελίδες, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Τι είναι μία Μονοσέλιδη Ιστοσελίδα;

Με απλά λόγια, όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας βρίσκεται σε μία σελίδα, με άλλα λόγια δεν υπάρχει redirect σε άλλη υποσελίδα, διότι δεν υπάρχουν υποσέλιδα. Αρχική Σελίδα, Επικοινωνία, προιόντα, άρθρα κ.α. όλα σε μια Σελίδα. Ο επισκέπτης το μόνο που έχει να κάνει είναι να πλοηγηθεί προς τα κάτω όπως κάνει και για παράδειγμα στο instagram.

Παράδειγμα Δομής One Page Ιστοσελίδων :

Η διάσπαση των κατηγοριών σας γίνεται κάπως έτσι :

     one page istoselida

Παράδειγματα στην πράξη One Page Ιστοσελίδων:

Επισκεπτείτε τον σύνδεσμο αυτόν για να δείτε ένα απλό παράδειγμα μονοσέλιδης ιστοσελίδας, ή επισκεπτείτε τον σύνδεσμο αυτόν για να δείτε τα προσχέδια μας πάνω στις μονοσέλιδες ιστοσελίδες.

Πλεονεκτήματα Μονοσέλιδης(One Page) Ιστοσελίδας:

- Χαμηλότερο κόστος.

- Πιο γρήγορη κατασκευή ιστοσελίδας.

- Τα μονοσέλιδα websites έχουν όμορφο και πιο προσεγμένο Design.

- Όλες οι λέξεις κλειδιά που θα χρησιμοποιηθούν είναι πιο ισχυρές από τα keywords  των εσωτερικών σελίδων των πολυσέλιδων ιστοσελίδων.

- Περνάει το επιχειρηματικό σας μήνυμα γρήγορα.

- Είναι ιδανικό για σελίδα προορισμού, σελίδα πωλήσεων ή εγγραφή.

- Είναι πολύ εύκολο στην πλοήγηση.Ο ι χρήστες έχουν μάθει να πλοηγούνται όπως στο instagram, δηλαδή με scroll down και κοιτώντας.


Μειονεκτήματα-Περιορισμοί Μονοσέλιδων(One Page) Ιστοσελίδων:

Δεν συνίσταται για μεγάλου όγκου περιέχομενο, όπως πολλές κατηγορίες ή υποκατηγορίες, πολλές φωτογραφίες και άρθρα,διότι η ιστοσελίδα "μπουκώνει" με αποτέλεσμα να χάνει σε ταχύτητα.

Περιορισμός στην λειτουργικότητα της Ιστοσελίδας. Δεν είναι καλή τακτική να βάζουμε στην ίδια σελίδα πολλαπλές βιβλιοθήκες javascript ή οποιονδήποτε τύπου κώδικα σε μεγάλη ποσότητα, βαραίνει η ιστοσελίδα και επίσης υπάρχει μεγάλη περίπτωση ασυμβατότητας.

Μία μονοσέλιδη ιστοσελίδα υστερεί στο SEO σε σχέση με κάποια πολυσέλιδη. Λιγότερα υποσέλιδα = Ελάχιστα και λιγότερα crawls από τα google bots για κατάταξη και ανανέωση του περιεχομένου της.

One Page eshop είναι εφικτό ;

Στην περίπτωση που πουλάτε από 1 έως 10 προϊόντα, ναι είναι εφικτό και μάλιστα δεν είναι τόσο ασύνηθες. Στην περίπτωση που πουλάτε πολλά προϊόντα, σκεφτείτε στην πράξη μια κεντρική σελίδα (και μοναδική του eshop) η οποία θα πρέπει συν της άλλης να φορτώσει και 100 προϊόντα (υπολογίστε και τις φωτογραφίες του καθενός), θα ήταν καταστροφικό από κάθε έννοια κάτι τέτοιο για την ιστοσελίδα σας.


Στην toplevelwebsite.com παρέχουμε One-Page ιστοσελίδες με μοναδικό και εκπληκτικό Design, στις καλύτερες τιμές της αγοράς ! Το πακέτο των One Page ιστοσελίδων μας περιέχονται όλα όσα αναφέρουμε για τις Πολυσέλιδες Ιστοσελίδες εδώ, όπως Σύστημα Διαχείρισης ,On Page SEO ιστοσελίδας και πολλά ακόμα. Ρωτήστε μας να μάθετε περισσότερα για τιμές και προσφορές.

 Δείτε στην πράξη την Ιστοσελίδα μας Κατασκευή Ιστοσελίδας για Burger House η οποία είναι One Page Ιστοσελίδα.« Επιστροφή
Μέσος Όρος Κριτικής:
από Σύνολο: Κριτικές

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στον κόσμο του Ecommerce και του Digital marketing, απλά κάνοντας subscribe στο Newsletter μας!!Πόσα ζητάνε οι influencers στο instagram στην Ελλάδα για μία προώθηση;
Στατιστικά ιστοσελίδας - Στατιστικά Eshop - Στατιστικά Επισκεπτών
Κατασκευή E-Shop: Κόστος και Προσφορές