Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo

Η Ιστοσελίδα μου δεν εμφανίζεται στη Google!


Η Ιστοσελίδα μου δεν εμφανίζεται στη Google!

Η Ιστοσελίδα μου δεν εμφανίζεται ακόμα στη Google, γιατί;

Η Ιστοσελίδα μου δεν εμφανίζεται στη Google!

Η Ιστοσελίδα μου δεν εμφανίζεται ακόμα στη Google, γιατί; 


Όταν μια Ιστοσελίδα κάνει την παρουσία της για πρώτη φορά στον κόσμο του Διαδικτύου,υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες διαδικασίες που γίνονται στο "background" ώστε να καταχωρηθεί επίσημα η Ιστοσελίδα σε όλες τις μηχανές αναζήτησης.
Ας μιλήσουμε συγκεκριμένα για την μηχανή αναζήτησης της Google.Η μηχανή αναζήτησης της Google είναι τεχνικά πολύπλοκη. 

Οι πιο συνήθεις παράγοντες που δεν εμφανίζεται το site σας στη google είναι:

 • 1. Είναι καινούριο και δεν έχει γίνει ακόμα Crawling
 • 2. Δεν είναι προσπελάσιμο από τις μηχανές αναζήτησης λόγο noindex 
 • 3. Δεν είναι βελτιστοποιημένο για της μηχανές αναζήτησης
 • 4. Έχετε πολύ δυνατούς ανταγωνιστές και η ιστοσελίδα σας βρίσκεται πολύ πολύ πίσω σε σελίδες
 • 5. Έχετε κάποιο penalty από τη Google

 • Η Ορολογία της λειρτουργίας των μηχανών αναζήτησης είναι:
 • 1. Crawling,
 • 2. Indexing, 
 • 3. Ranking

 • Στο άρθρο αυτό θα αναλύσουμε τον πρώτο λόγο,τον λόγο "Είναι καινούριο και δεν έχει γίνει ακόμα Crawling",καθώς αυτός είναι και ο πιο συχνός λόγος που θα οδηγήσει τον πελάτη να αναρωτηθεί την ερώτηση αυτού του άρθρου.

 • Απάντηση:

   - Ανίχνευση της Ιστοσελίδας σας (Crawling):

   Η πρώτη δουλειά της Google είναι να «ανιχνεύσει» τον ιστό με «αράχνες» (Crawling).

   Τα spiders (ή bots ) είναι αυτοματοποιημένα προγράμματα που ανιχνεύουν τον ιστό και «σκανάρουν» τις ιστοσελίδες καταγράφοντας τους τίτλους και όλο το περιεχόμενο των σελίδων σας για να μάθουν περισσότερα για το ποιος είστε, τι κάνετε, τι γράφετε και ποιος μπορεί να ενδιαφέρετε να σας βρει.


Εάν έχετε ένα καινούριο site δεν έχετε μόνο παρά να περιμένετε μέχρι η Google να διαβάσει την ιστοσελίδα σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει από ημέρα έως και κάποιες μέρες,κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς παρά μόνο ο αλγόριθμος της Google. Αυτό μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι, με δεδομένο ότι δημιουργούνται 300-500 νέες ιστοσελίδες κάθε λεπτό της ημέρας. Αυτό που κάνουμε στην toplevelwebsite.com είναι να επιτυγχάνουμε την διαδικασία  καταχωρώντας την ιστοσελίδα σας στο Google Search Console, κατασκευάζοντας sitemap (χάρτης Ιστοσελίδας) για την Ιστοσελίδα σας,φτιάχνοντας σας Google Mybusiness,προσθέτοντας στην Ιστοσελίδας σας Google Analytics και κάνοντας την Ιστοσελίδα σας να έχει σκορ πάνω από 90 στο Google PageSpeed.

" Δημιουργούνται 300-500 νέες ιστοσελίδες κάθε λεπτό της ημέρας "

   
Ο πιο εύκολος τρόπος να δείτε εάν η Google έχει κάνει Crawling την Ιστοσελίδα σας, δηλαδή εάν υπάρχετε στην Google είναι να πάτε στην αναζήτηση της και να πληκτρολογήσετε "site:toplevelwebsite.com" , όπου έβαλα το δικό μου προφανώς βάζετε το δικό σας domain name με την κατάληξη του. 

- Εάν σας βγάλει αποτελέσματα,τότε θα ξέρετε ότι όλα είνα οκ.

Εάν δεν βγάλει κανένα αποτελέσματα,τότε θα πρέπει να δείξετε υπομονή και να περιμένετε.

- Εάν βγάλει αποτελέσματα,αλλά λείπουν κάποια Υποσέλιδα ή γενικότερα λείπουν σελίδες σας, τότε θα πρέπει να επικοινωνίσετε με τον προγραμματιστή σας καθώς ο πιο πιθανός λόγος μπορεί να είναι ότι οι σελίδες αυτές δεν είναι προσπελάσιμες από τις μηχανές αναζήτησης λόγο noindex,που ορίζεται στο αρχείο robots.txt της Ιστοσελίδας σας .« Επιστροφή
Μέσος Όρος Κριτικής:
από Σύνολο: Κριτικές

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στον κόσμο του Ecommerce και του Digital marketing, απλά κάνοντας subscribe στο Newsletter μας!!Τι βλέπουν οι χρήστες όταν σας ψάχνουν στο Ίντερνετ.
Πλεονεκτήματα και Μειονέκτηματα Slider σε ιστοσελίδα / Eshop
Αρθρογραφία και Digital Marketing | Μία από τις καλύτερες στρατηγικές με 0€ κόστος