Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo

Όλα τα Πλεονεκτήματα του Google My Business.


Όλα τα Πλεονεκτήματα του Google My Business.

Όλα τα Πλεονεκτήματα του Google My Business.

Όλα τα Πλεονεκτήματα του Google My Business.

Όλα τα Πλεονεκτήματα του Google My Business.

Η Google έψαχνε τρόπο να προωθήσει τους Χάρτες της(Google Maps). Η Google ήθελε επίσης οι εταιρείες-οργανισμοί-άτομα να έχουν Προφίλ στις αναζητήσεις.Επίσημο προφιλ,διαχειριζόμενο από τον αρμόδιο ιδιοκτήτη του,με τοποθεσία στον χάρτη.Και φυσικά το έκανε πράξη μέσω του Google MyBusiness. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως πλέον ο ανταγωνισμός δεν είναι μόνο στην αναζήτηση αλλά και στους Χάρτες. 

Εάν δεν το χρησιμοποιείτε ακόμα, τότε χάνετε ένα αποδοτικό και οικονομικό εργαλείο marketing. Η Google παρέχει αυτή την υπηρεσία σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Τι είναι το Google My Business; 

Με απλά λόγια,είναι σαν το Facebook αλλά της Google. Είναι το προφίλ της επιχείρησης σας στην Google.Θα αφήνατε την επιχείρηση σας χωρίς προφίλ στο Facebook;Όχι.Σκεφτείτε ανάλογα και για την Google MyBusiness. Ενισχύει και συμπληρώνει την ιστοσελίδα σας και βελτιώνει την ταξινόμησή σας στις μηχανές αναζήτησης. Είναι ιδανικό για τη βελτίωση της παρουσίας και του brand σας στο διαδίκτυο και σίγουρα θα φέρει περισσότερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.Η ταυτότητα σας στην Google βοηθάει τους πελάτες σας και την Google να καταλάβουν ότι είστε σοβαρή επιχείρηση ώστε να σας κατατάξει καλύτερα στην αναζήτηση.

Τι προσφέρει πρακτικά στην επιχείρηση μου το Google MyBusiness;

 Την επιχείρηση σας να είναι πρώτη στην αναζήτηση και να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα αποτελέσματα,όταν κάποιος την αναζητά με επωνυμία.

 Σας τοποθετεί στο Google Maps.Επομένως πλέον οποιοσδήποτε άνθρωπος στον κόσμο μπορεί να πάρει Directions προς την φυσική σας διεύθυνση μέσω του Χάρτη Google Maps.

 Οι χρήστες μπορούν να δούνε εύκολα τα ωράρια λειτουργίας σας,τα στοιχεία επικοινωνίας σας,τις δημοσιεύσεις σας στο Google MyBusiness.

 Όταν καλέιτε κάποιον από το τηλέφωνο της επιχείρησης σας, θα εμφανίζεται στον αριθμό του άλλου όχι το τηλέφωνο σας αλλά το όνομα της επιχείρησας σας. Για παράδειγμα όταν καλώ κάποιον που δεν με έχει αποθηκευμένο ως επαφή, του εμφανίζεται στο κινητό "Κλήση από toplevelwebsite.com" .

 Μπορείτε πλέον να δέχεστε αξιολογήσεις από όλο τον κόσμο,το οποίο θα είναι σε όλους.

 Όταν ο χρήστης είναι από κινητό,μπορεί να σας καλέσει στο κινητό με ένα μόνο πάτημα.Τους πάει αμέσως στις κλήσεις με τον αριθμό της επιχείρησης σας ήδη πληκτρολογημένο στο κινητό τους για κλήση.

 

Πως εμφάνιζεται στα κινητά η τοποθεσία μου στο Google MyBusiness;

Τι είναι το Google MyBusiness

Εμφανίζεται πρώτο πρώτο στην αναζήτηση του χρήστη και έχει την παραπάνω μορφή.


Τρόπος Επαλήθευσης στο Google MyBusiness:

Η επαλήθευση γίνεται με το να σας στείλει η Google με κάποιον τρόπο έναν κωδικό.

 Ο κλασσικός Τρόπος που μπορείτε να ανακτήσετε τον κωδικό επαλήθευσης είναι:

 Η Google θα σας στείλει Ταχυδρομικά μια κάρτα στην επαγγελματική σας διεύθυνση. 

Μέχρι να επαληθευτεί η καταχώρισή σας, δεν μπορείτε να την βελτιστοποιήσετε. H επαλήθευση μπορεί να πάρει έως και 1 μήνα για να ολοκληρωθεί.

 

 Τι ζητάει το Google MyBusiness για να γίνει η καταχώριση; 

 -Όνομα Επιχείρησης : Η Google απαιτεί να εισαγάγετε το πραγματικό όνομα της επιχείρησής σας. 

-Διεύθυνση : Αν η επιχείρησή σας έχει μια φυσική διεύθυνση – το φυσικό σας κατάστημα – όπου εκεί σας επισκέπτονται οι πελάτες σας. Εάν όμως δεν διαθέτετε κάποιο φυσικό κατάστημα ή δουλεύετε την επιχείρησή σας από το σπίτι, τότε θα πρέπει να εισάγετε περιοχή εξυπηρέτησης και όχι κάποια διεύθυνση. 

-Κατηγορία Επιχείρησης: Είναι σημαντικό καθώς η Google θα σας κατατάξει και θα σας δείχνει στους πελάτες με βάση αυτήν την επιλογή.

-Ώρες Λειτουργίας : Οι ώρες λειτουργίας έχουν μεγάλη σημασία για την Google. Για παράδειγμα, αν τρέχετε ένα τσαγκαράδικο και κάποιος στην περιοχή σας αναζητά “επιδιόρθωση υποδημάτων”, η Google δεν θα εμφανίσει την καταχώρισή σας, εκτός και αν η αναζήτηση πραγματοποιείται κατά τις καταχωρημένες ώρες λειτουργίας της επιχείρησής σας.

-Στοιχεία Επικοινωνίας : Ορισμένοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ξεχνούν να καταχωρήσουν τον αριθμό τηλεφώνου της επιχείρησής τους και την URL διεύθυνση της ιστοσελίδας τους στην καταχώρησή τους στο Google My Business. Η Google δεν θα σας πάρει στα σοβαρά και δυνητικοί σας πελάτες δεν θα σας καλέσουν ποτέ, επειδή δεν θα ξέρουν ποιος είναι ο αριθμός τηλεφώνου σας. 

-Φωτογραφίες : Για την κύρια καταχώρησή σας στο Google My Business, η Google τραβάει τη δική της φωτογραφία οδού για τη φυσική διεύθυνσή σας. Σωστό ή λάθος, αυτή θα είναι η φωτογραφία που θα σας αντιπροσωπεύει. Εάν δεν έχετε φυσική έδρα και λειτουργείτε online, η φωτογραφία που θα σας αντιπροσωπεύει θα είναι ο χάρτης της Ελλάδας.

Μπορείτε έπιπλέον να βάλετε την φωτογραφία λογοτύπου σας και φωτογραφίες της αρεσκείας σας που θα μπορούνε να να δούνε όλοι.Επίσης μπορείτε να κάνετε Post,να βάλετε προσφορές,

 

Μπορώ να φτιάξω Προφίλ στο Google MyBusiness μόνος μου ή χρειάζομαι βοήθεια ειδικού;

Γίνεται και μόνος σας, αλλά το σίγουρο είναι ότι χρειάζεστε και καθοδήγηση.

Στην toplevelwebsite.com όλα τα παραπάνω,τα κάνουμε εμείς για εσάς. Κατασκευάζουμε, προωθούμε και διαμορφώνουμε την εικόνα της εταιρείας σας στην Google. Την αναλαμβάνουμε πλήρως και φροντίζουμε είναι όλα άψογα.Δημοσιεύουμε σε εβδομαδιαία βάση,παρατηρούμε ανταγωνιστές,σας παρέχουμε στατιστικά επισκέψεων, προβολών, ενεργειών (κλήσεις, προβολές, ενέργειες, οδηγίες σε Χάρτη) και πολλά ακόμα.

 

Αφού έχω Google MyBusiness, όταν Googlαρω πλέον το όνομα της επιχείρησής μου τι θα βλέπω;

Η απάντηση αναλυτικά σε αυτό το άρθρο.

Ήρθε η ώρα να κάνετε το 1ο Βήμα! Θέλετε η επιχείρηση σας να έχει όλα τα παραπάνω; Ρωτήστε μας να μάθετε περισσότερα για τιμές και προσφορές.« Επιστροφή
Μέσος Όρος Κριτικής:
από Σύνολο: Κριτικές

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στον κόσμο του Ecommerce και του Digital marketing, απλά κάνοντας subscribe στο Newsletter μας!!Crossales vs Upsales : Η καλύτερη εξήγηση που θα βρεις [2023] [Παράδειγμα Burger]
Να έχω Reviews-Κριτικές στο Eshop μου;
Ποια Social Media να χρησιμοποιώ για την επιχείρηση μου και γιατί