Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo

1ος στη Google χωρίς καθόλου Διαφήμιση!


1ος στη Google χωρίς καθόλου Διαφήμιση!

Πως κατάφερα να βγω και να παραμείνω στην 1η Σελίδα της Google χωρίς καθόλου Διαφήμιση!

1ος στη Google χωρίς καθόλου Διαφήμιση!

Πως κατάφερα να βγω και να παραμείνω στην 1η Θέση της Google χωρίς να δώσω ούτε 1€ !

Αναφέρομαι στις περιπτώσεις όπου ο πελάτης μου δεν ενδιαφέρθηκε εξ αρχής για SEO για λόγους εξοικονόμησης χρημάτων ή επειδή είχε στο πλάνο του να το πραγματοποιήσει αργότερα, εγώ όμως έκανα το δικό μου κομμάτι στον κώδικα δωρεάν, και είχε αποτέλεσμα!

Κατάξη Ιστοσελίδας χωρίς Backlinks και Digital Marketing | Μόνο On-Page SEO :

Υπάρχει και απο την άλλη μεριά το SEO στην απλούστερη μορφή του που παρέχεται όταν κάποιος πελάτης δεν ζητήσει ή δεν θέλει ακόμα να ξοδέψει κάποιο ποσό σε SEO.Το SEO αυτό,τουλάχιστον κατά την δική μου γνώμη και όπως το έχω κάνει εγώ σε πελάτες μου, δίνει έμφαση μόνο την βελτιστοποίηση του κώδικα της ιστοσελίδας ,χωρίς διαφήμιση πουθενά(ούτε Google ούτε Socials,χωρίς Backlinks πληρωμένα ή μη και χωρίς καμία άλλη μορφή Digital Marketing).Μόνο on-Page SEO που αφορά τον κώδικα της ιστοσελίδας και είναι στο χέρι του προγραμματιστή σας και μόνο.

Σε όλες τις περιπτώσεις το SEO για μια νέα Ιστοσελίδα χρειάζεται υπομονή για να έχει αποτέλεσμα,και κυρίως χρόνο,που μπορεί να είναι και μεγαλύτερος από 4 μήνες.

Στην περίπτωση που περιγράφουμε τώρα θα σας δείξω πως έχω καταφέρει να βγω στην πρώτη θέση της Google και να μείνω εκεί,για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά χωρίς να δώσε ούτε 1€ από την τσέπη μου.

 

Παράδειγμα 1) Το Theme-Template που πουλάμε για επιχειρήσεις Γυμναστηρίων , και όχι μόνο φυσικά.

Για την λέξη κλειδί "Ιστοσελίδα γυμναστηριου",που έχει 5.490.000 αποτελέσματα και μεγάλες επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα να ανταγωνίζονται στον χώρο, είμαι στην 3η Θέση της 1ης Σελίδας στην Google εδώ και μήνες χωρίς να έχω ακουμπήσει την Ιστοσελίδα εδώ και 1 χρόνο.

 

Παράδειγμα 2) Το Theme-Template που πουλάμε για επιχειρήσεις Παγωτών.

Για την λέξη κλειδί "Ιστοσελίδα Παγωτών",που έχει κοντά στα 1.000.000 αποτελέσματα και μεγάλες εταιρείες όπως Κρι Κρι,Fregio κλτπ να ανταγωνίζονται στον χώρο, είμαι πρώτος στην Google εδώ και μήνες χωρίς να έχω ακουμπήσει την Ιστοσελίδα εδώ και 1 χρόνο.Ακόμα και στις Φωτογραφίες της Google οι δικές μου βγαίνουν πρώτες.

Παράδειγμα 3) Το Theme-Template που πουλάμε για επιχειρήσεις Ανθοπωλείων.

Για την λέξη κλειδί "Ιστοσελδα Ανθοπωλειου",που έχει 183.000 αποτελέσματα. Είμαι πρώτος στην Google.

Budget που Ξοδεύτηκε σε SEO : 0€

Πως κατάφερα να είμαι στην 1η Σελίδα της Google Σταθερά με 0 Backlinks

1 ) Χαμηλός ανταγωνισμός στις λέξεις κλειδιά που κέρδισα. Το "μπάσκετ Χαριλάου" για παράδειγμα βγάζει 136.000 αποτελέσματα,είμαι 1ος.Φαίνονται πολλά,αλλα σίγουρα λιγότερα από τα εκατομύρια αποτελεσμάτων που βγάζουν άλλες αναζητήσεις. Βέβαια, είμαι στην 3η θέση για το "ιστοσελιδα γυμναστηριου" που εχει 1εκ αποτελέσματα, σε αυτό ρόλο θεωρώ έπαιξαν πολύ τα παρακάτω.

2) Καθαρός,καλογραμμένος κώδικας Ιστοσελίδας που τηρεί όλα τα κριτήρια της Google.

3) Google PageSpeed Insights βαθμολογία ιστοσελίδας :

-Mobile: 86

-Desktop : 92

4) Υπομονή, δεν έγινε σε 1 εβδομάδα!« Επιστροφή
Μέσος Όρος Κριτικής:
από Σύνολο: Κριτικές

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στον κόσμο του Ecommerce και του Digital marketing, απλά κάνοντας subscribe στο Newsletter μας!!Στατιστικά ιστοσελίδας - Στατιστικά Eshop - Στατιστικά Επισκεπτών
Η Ιστοσελίδα μου δεν εμφανίζεται στη Google!
Τι βλέπουν οι χρήστες όταν σας ψάχνουν στο Ίντερνετ.