Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo

Προσθήκη προϊόντων στο Woocommerce με Υψηλές προδιαγραφές κατάταξης στην Google


Προϊόντα Woocommerce και κατάταξη Google

Πως να βάλω προϊόντα στο Woocommerce με υψηλές προδιαγραφές κατάταξης στην Google [2022] [Οδηγός Woocommerce]

Προϊόντα Woocommerce και κατάταξη Google

Μόλις σας έφτιαξαν το eshop σας και ήρθε η ώρα να ανεβάσετε προϊόντα. Διαβάστε το άρθρο μου που σας εξηγώ τι ακριβώς να προσέξετε ώστε να έχετε :

1 ) 100% SEO, εύρεση του προϊόντος σας στις μηχανές αναζήτησης από υποψήφιους πελάτες.

2 ) 100% ταχύτητα φόρτωσης σελίδας προϊόντων.

Παρακάτω σας γράφω κάποιες από τις πιο πολύτιμες τεχνικές που πρέπει να ακολούθησετε.

* Για SEO Προϊόντος ( Καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης )

1 ) Τίτλος προϊόντος με λέξη κλειδί

Φροντίστε να βάλετε λέξη κλειδί μέσα στον τίτλο προϊόντος. Για παράδειγμα, σε ένα eshop κοσμημάτων έχουμε ένα δαχτυλίδι με όνομα προϊόντος "Moon" . Αυτό είναι το όνομα που έχει δωθεί από τον δημιουργό του. Εκτός εάν έχετε ήδη χτίσει brand name και οι χρήστες σας αναζητούν με τις επωνυμίες σας, τότε είναι καλύτερο να αλλάξουμε τον τίτλο σε "Δαχτυλίδι Moon". Απλό, αλλά εύστοχο. Τι καταφέραμε λοιπόν με αυτήν την αλλαγή; Να πούμε στην Google ότι το συγκεκριμένο προϊόν είναι Δαχτυλίδι, να το γνωρίζει, και άρα να το κατατάξει αντίστοιχα. Στο παράδειγμα μας, η 100% εφάρμοση τεχνικών SEO στο όνομα του προϊόντος μας θα ήταν ως εξής "Δαχτυλίδι Moon Χρυσό - Gold Ring Moon".

2 ) Αλλαγή ονόματος φωτογραφίας.

Κάτι για το οποίο δεν γίνεται λόγος αλλά είναι εξίσου σημαντικό. Στο παραπάνω παράδειγμα, το δαχτυλίδι Moon έχει τίτλο φωτογραφίας "image123". Στην αλλαγή του ονόματος της φωτογραφίας, φροντίζουμε να είναι το όνομα σε λατινικούς χαρακτήρες και χωρίς κενά(space) . Στο παραπάνω παράδειγμα, ένας καλός τίτλος φωτογραφίας θα ήταν ο "xruso-daxtulidi-moon-ring".

3 ) Yoast SEO

Δεν υπάρχει Wordpress ιστοσελίδα χωρίς το plugin Yoast. Το plugin αυτό δίνει πολλές επιλογές, τόσες που σε μπερδεύουν. Αυτές που πρέπει να δώσετε έμφαση και μόνο είναι το "Εστιάστε στη φράση - κλειδί" προϊόντος, "Τίτλος SEO", "Σύντομη περιγραφή" και "Περιγραφή Meta". Φροντίστε όλα τα παραπάνω να ταιριάζουν με τον τίτλο του προϊόντος σας, καλό είναι να περιέχουν μέσα όλα τους την ίδια λέξη κλειδί.

* Για ταχύτερη φόρτωση σελίδων προϊόντων

4 ) Optimization Φωτογραφιών πριν τις ανεβάσετε

Επισκεπτείτε τον ιστότοπο tinypng.com . 

Σύρτε έως 20 φωτογραφίες την φορά μέσα στο τετραγωνάκι που θα δείτε.

Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα να τελειώσει η διαδικασία.

Κατεβάστε όλες τις φωτογραφίες σας πατώντας το κουμπί "DOWNLOAD ALL".

Πλέον θα έχετε τις φωτογραφίες σας στην ίδια ακριβώς ανάλυση, αλλά πολύ μικρότερες σε όγκο ! Ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντεςς ενός αργού site είναι το μέγεθος των φωτογραφιών του.

Στην toplevelwebsite.com αναλαμβάνουμε την εισαγωγή και SEO όλων σας των προϊόντων.Βελτιστοποιούμε τον κώδικα, κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε κάθε προϊόν ξεχωριστά. Τα απότελεσματα των πελατών μας μιλάνε από μόνα τους, δείτε περισσότερα εδώ.« Επιστροφή
Μέσος Όρος Κριτικής:
από Σύνολο: Κριτικές

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στον κόσμο του Ecommerce και του Digital marketing, απλά κάνοντας subscribe στο Newsletter μας!!Η Ιστοσελίδα μου δεν εμφανίζεται στη Google!
Πως να βγάλω χρήματα από το Youtube [Youtube Partner 2022]
3 Εκπληκτικά πράγματα που δεν ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε με τη Google !