Κατασκευή e-shop
Ζητήστε Προσφορά!
logo

Συμβουλές για αύξηση πωλήσεων στο eShop σας [2023]


Συμβουλές για αύξηση πωλήσεων στο eShop σας [2023]

Μερικές χρήσιμες συμβουλές για να αυξήσετε τις πωλήσεις στο e-shop σας. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και βελτιώστε την απόδοση του e-shop σας.

Συμβουλές για αύξηση πωλήσεων στο eShop σας [2023]

Συμβουλές για αύξηση πωλήσεων στο e-shop σας 

Εάν έχετε ένα e-shop, θέλετε να εξασφαλίσετε ότι θα έχετε τη μέγιστη απόδοση και τη μεγαλύτερη δυνατή πωλητική ικανότητα. Σε αυτό το άρθρο, θα δώσουμε μερικές πρακτικές συμβουλές για να βελτιώσετε τις πωλήσεις στο e-shop σας:

Συμβουλή : Οι περιγραφές των προϊόντων σας

Μια συμβουλή ηλεκτρονικού εμπορίου που μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των πωλήσεων και στην ικανοποίηση των πελατών είναι η παροχή λεπτομερών περιγραφών προϊόντων. Όταν οι πελάτες πραγματοποιούν αγορές μέσω Διαδικτύου, βασίζονται στις πληροφορίες για να λάβουν αποφάσεις αγοράς. Παρέχοντας σαφείς και περιεκτικές περιγραφές μπορείτε να βοηθήσετε τους πελάτες να αισθάνονται πιο σίγουροι για την αγορά τους και να μειώσετε την πιθανότητα επιστροφών ή δυσαρεστημένων πελατών. 

Συμβουλή : Οι φωτογραφίες των προϊόντων σας

Χρησιμοποιήστε φωτογραφιές προϊόντων υψηλής ποιότητας και ανάλυσης. Όταν οι πελάτες πραγματοποιούν αγορές μέσω Διαδικτύου, βασίζονται στις πληροφορίες στα γραφικά του προϊόντος για να λάβουν αποφάσεις αγοράς. Παρέχοντας οπτικά ελκυστικές εικόνες μπορείτε να βοηθήσετε τους πελάτες να αισθάνονται πιο σίγουροι για την αγορά τους. Μην φοβάστε να συμπεριλάβετε πολλές φωτογραφίες από διαφορετικές γωνίες ή σε διάφορα περιβάλλοντα για να παρουσιάσετε το προϊόν και τα χαρακτηριστικά του.

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε το Email Marketing

Χρησιμοποιήστε το email marketing για να μείνετε σε επαφή με τους πελάτες σας και να προωθήσετε τα προϊόντα σας μέσω ενημερωτικών δελτίων, ειδικών προσφορών και εξατομικευμένων προτάσεων.

Συμβουλή: Παρέχετε πολλούς τρόπους πληρωμής

Προσφέρετε πολλαπλές επιλογές πληρωμής για να καλύψετε τις ανάγκες των πελατών σας, συμπεριλαμβανομένων των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών, του PayPal, αντικαταβολής και τραπεζικής μεταφοράς.

Συμβουλή : Προσφέρετε δωρεάν αποστολή

Μια από τις κύριες αιτίες που εγκαταλείπουν οι πελάτες το καλάθι των αγορών τους είναι οι υψηλές χρεώσεις αποστολής. Εάν θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Μπορείτε είτε να έχετε θέσει εξ αρχής δωρεάν μεταφορικά στο eShop σας, είτε μια άλλη καλή ιδέα είναι να προσθέσετε ειδικά εκτπωτικά κουπόνια τα οποία χρησιμοιώντας τα θα δίνουν δωρεάν μεταφορικά στους πελάτες σας. Μπορείτε αυτά τα κουπόνια να τα έχετε ενεργά είτε μονίμως είτε συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας, όπως Σάββατο και Κυριακή.

Συμβουλή : Απαντάτε στα μηνήματα πελατών σας εντός 24ώρου

Παρέχετε άριστη εξυπηρέτηση πελατών, συμπεριλαμβανομένων άμεσων απαντήσεων σε ερωτήματα, εύκολες επιστροφές και γρήγορη αποστολή. Αυτό βοηθά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης με τους πελάτες σας.

Συμβουλή: Monitor your analytics

Παρακολουθήστε τα στατιστικά στοιχεία του eShop σας και παρακολουθήστε τους βασικούς δείκτες απόδοσης (KPI) για να μετρήσετε την επιτυχία της επιχείρησής σας ηλεκτρονικού εμπορίου και να εντοπίσετε τομείς προς βελτίωση. Φυσικά χρειάζεστε το Google Analytics ενσωματωμένο για αυτόν τον σκοπό.

Συμβουλή : Δείξτε τις κριτικές πελατών σας

Είτε κριτικές που σας έκαναν μέσω social media, είτε κριτικές μέσω Google MyBusiness, είναι πάντα καλό να μπορείτε να παρέχετε αξιοπιστία μέσω κριτικών για τις υπηρεσίες που παρέχετε.

Αξιοποιήστε τα social media προς όφελος του eShop σας

Έχετε σίγουρα ακούσει ότι η παρουσία στα social media είναι σημαντική για την προώθηση ενός επιχειρηματικού brand. Αυτό ισχύει και για τα e-shop. Αξιοποιήστε λοιπόν τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Δημιουργήστε λογαριασμούς σε διάφορα social media, όπως Facebook, Instagram, Twitter και LinkedIn, και αναρτήστε τακτικά περιεχόμενο που θα ενδιαφέρει τους followers σας. Μπορείτε να προβάλλετε τις προσφορές σας, να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας, να αναρτήσετε ενημερώσεις για το brand σας, να απαντήσετε σε ερωτήσεις των πελατών και πολλά άλλα. Μην ξεχνάτε ότι το περιεχόμενο στα social media πρέπει να είναι ελκυστικό, ενδιαφέρον και πάνω απ' όλα αυθεντικό.« Επιστροφή
Μέσος Όρος Κριτικής:
από Σύνολο: Κριτικές

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στον κόσμο του Ecommerce και του Digital marketing, απλά κάνοντας subscribe στο Newsletter μας!!Πως : Όταν παίρνω Τηλέφωνο κάποιον να φαίνεται το όνομα της επιχείρησης μου στην κλήση.
Πως να φτιάξω Instagram Shop [2022]
3 Εκπληκτικά πράγματα που δεν ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε με τη Google !